Rólam

Sokakban él az a tévhit, hogy megnéznek egy youtube videót, jobb esetben elvégeznek egy alaptanfolyamot és máris profi pillások lesznek. Sajnos ez egy hatalmas tévedés, mivel ahogy fentebb olvashattad is – sok tanfolyamra és még több gyakorlásra van ahhoz szükség, hogy szép, igényes, tartós pillák készüljenek.

Vannak, akik hajlamosak túlzásba esni: az elkészült szett nem illik az archoz, a frizurához, a személyiséghez, mert vagy az első tanfolyam anyagát próbálják meg reprodukálni vagy egyszerűen csak sablon pillákat készítenek. Az eredmény mindenképpen az lesz, hogy hiányozni fog az összhang a viselőjénél.

A jó munkához idő kell, a „kevésbé jóhoz“ pedig még több -szoktam mondani, de komolyra fordítva a szót, ez nagyon igaz a pillaépítésre is. Ez a munka hatalmas odafigyelést és precizitást igényel, nem szabad összecsapni.Tény, hogy rengetegen vannak a piacon, nem könnyű megtalálni az igényes szempilla stylist-ot.

Nem állítom, hogy a legdrágább a legjobb, de sokszor előfordul, hogy a legolcsóbb lesz végül a legdrágább, mert óriási károkat tud okozni egy igénytelenül megépített pillasor. Természetesen egy 1,5 óra alatt elkészült pilla is lehet látszólag szép, de nézzük meg ezt 1 hét múlva.Vajon lesz-e ott még mit nézni? Fent fog-e maradni? Esetleg nem fogod-e saját magadnak kitépkedni azért, mert szúr vagy fáj, belóg a szemedbe vagy egyszerűen csak kényelmetlen a viselete?

A célom az, hogy amikor elkészül a pillasorod és belenézel a tükörbe, akkor elégedett legyél, szépnek lásd magad és ez az érzés még hetekig megmaradjon.Legyen szó akár anti-aging kezelésről, szempilla – vagy szemöldök stylingról, akkor érzem magam sikeresnek, ha TE elégedett vagy az eredménnyel, boldogan távozol és még nagyobb örömmel térsz vissza hozzám.